1

Zöld Óvoda

Hegyvidéki Önkormányzat

Hírek

Kedves Szülők!


Kérem a járványveszély fennállása miatt és az óvoda folyamatos működtetése érdekében tartsák be a Házirend kiegészítésben foglaltakat -http://mackosovoda.hu/a-mackos-ovoda-hazirendjenek-kiegeszitese-a-koronavirus-jarvanyveszely-fennallasa-alatt-alkalmazando-szabalyokrol - és az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiadott intézkedési tervben a szülőkre vonatkozó előírásokat .


Szabályozások a járvány kapcsán:

A nevelési-oktatási intézményeket kizárólag egészséges, tüneteket nem mutató gyermek, tanuló látogathatja.

Kérjük, amennyiben gyermeküknél tüneteket észlelnek, a NNK aktuális eljárásrendje alapján gondoskodjanak orvosi vizsgálatról és értesítsék az óvodát e-mailben, ha a gyermeknél koronavírus-gyanú vagy igazolt fertőzés van.

Az a gyermek, tanuló vagy pedagógus, aki bármilyen betegség miatt otthon maradt, a háziorvos, a kezelőorvos igazolásával vagy kórházi zárójelentéssel mehet újra az intézménybe.

Hatósági házi karantén esetén a járványügyi hatóság által kiadott, a járványügyi megfigyelést feloldó határozatot szükséges bemutatni.


Forrás: INTÉZKEDÉSI TERV A 2020/2021. TANÉVBEN A KÖZNEVELÉSI INTÉZMÉNYEKBEN A JÁRVÁNYÜGYI KÉSZENLÉT IDEJÉN ALKALMAZANDÓ ELJÁRÁSRENDRŐL 3. verzió (változásokkal egységes szerkezetben) 2020. október 1.


Üdvözlettel:

Budaházi Márta

óvodavezető

KEDVES ÚJ MACKÓS SZÜLŐK!


SZERETETTEL VÁRJUK ÖNÖKET LEENDŐ MACKÓS ÓVODÁSAINKKAL EGYÜTT

2020. augusztus 24-én 9 órától 15.45-ig BEIRATKOZÓS- ISMERKEDŐS napunkon (BOCSVÁRÓ NAP pótlása).


Kérem, hogy arcmaszkban tartózkodjanak az óvodában és használják a kihelyezett kézfertőtlenítőt!

SZÜLŐI ÉRTEKEZLETET 16. órától tartunk, kérjük szíveskedjenek itt már csemetéik nélkül jelen lenni!

AZ ISMERKEDŐS – BEIRATKOZÓS NAPON ÉS AZ ELSŐ ÓVODAI NAPON KÉREM KITÖLTVE LEADNI AZ E-MAILBEN MELLÉKELTEN KÜLDÖTT „A Mackós Óvoda által alkalmazott szülői NYILATKOZAT a koronavírus járványveszéllyel összefüggésben” elnevezésű nyomtatványt.


Kérem ezen a napon szíveskedjenek átvenni az óvodai felvételről szóló határozatot és a menzakártyát az irodában.Üdvözlettel:

Budaházi Márta

óvodavezető

Kedves Szülők!

Örömmel értesítem Önöket, hogy az óvodák és bölcsődék újranyitásáról, valamint a nyári táborok megszervezéséről szóló 215/2020. (V. 20.) Korm. rendelet értelmében 2020. június 2-től a Hegyvidéki Önkormányzat intézményei is megnyílnak. A járványveszély azonban nem múlt el, és szeretnénk mindent megtenni annak érdekében, hogy a ránk bízott gyermekek és az intézményünk dolgozói a lehető legnagyobb biztonságban legyenek, ezért kérem, hogy a mellékelt házirend-kiegészítést figyelmesen olvassák el és az abban foglaltakat tartsák be. Kérem továbbá azt is, hogy a csatolt szülői nyilatkozatot kitöltve juttassák vissza az intézményvezetőnek (e-mailen vagy személyesen), mert ez szükséges ahhoz, hogy a gyermekük látogathassa az intézményt. Az óvoda igénybevétele mellett döntő szülőktől kérem, hogy a mai napon rendeljék meg az étkezést a Menza rendszerben.


Megértését, szíves együttműködését előre is köszönöm, jó egészséget kívánok!