5

Zöld Óvoda

Hegyvidéki Önkormányzat

Hírek
Szabályozás

Kedves Szülők!


Kérem a járványveszély fennállása miatt és az óvoda folyamatos működtetése érdekében tartsák be a Házirend kiegészítésben foglaltakat -http://mackosovoda.hu/a-mackos-ovoda-hazirendjenek-kiegeszitese-a-koronavirus-jarvanyveszely-fennallasa-alatt-alkalmazando-szabalyokrol - és az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiadott intézkedési tervben a szülőkre vonatkozó előírásokat .


Szabályozások a járvány kapcsán:

A nevelési-oktatási intézményeket kizárólag egészséges, tüneteket nem mutató gyermek, tanuló látogathatja.

Kérjük, amennyiben gyermeküknél tüneteket észlelnek, a NNK aktuális eljárásrendje alapján gondoskodjanak orvosi vizsgálatról és értesítsék az óvodát e-mailben, ha a gyermeknél koronavírus-gyanú vagy igazolt fertőzés van.

Az a gyermek, tanuló vagy pedagógus, aki bármilyen betegség miatt otthon maradt, a háziorvos, a kezelőorvos igazolásával vagy kórházi zárójelentéssel mehet újra az intézménybe.

Hatósági házi karantén esetén a járványügyi hatóság által kiadott, a járványügyi megfigyelést feloldó határozatot szükséges bemutatni.


Forrás: INTÉZKEDÉSI TERV A 2020/2021. TANÉVBEN A KÖZNEVELÉSI INTÉZMÉNYEKBEN A JÁRVÁNYÜGYI KÉSZENLÉT IDEJÉN ALKALMAZANDÓ ELJÁRÁSRENDRŐL 3. verzió (változásokkal egységes szerkezetben) 2020. október 1.


Üdvözlettel:

Budaházi Márta

óvodavezető